Project Name: Sayeed's Residence
Location: Rajshahi, Bangladesh
Status: Under Construction
Year: 2017
Team Leader: Oli Mahmud
Design Team: Mominul Islam, Ashis Mondal

For a narrow liner residential apartment horizontal strip has been chosen to cut down the verticality. Reference line from the front verandah continues along the length of the building. Verandahs are accompanied with green tub at variable location of each floor. This deliberate vertical landscape reduces the monotony of front façade and creates a vibrant natural environment for the living spaces.

Next Close

Project Name: Sayeed's Residence
Location: Rajshahi, Bangladesh
Status: Under Construction
Year: 2017
Team Leader: Oli Mahmud
Design Team: Mominul Islam, Ashis Mondal

For a narrow liner residential apartment horizontal strip has been chosen to cut down the verticality. Reference line from the front verandah continues along the length of the building. Verandahs are accompanied with green tub at variable location of each floor. This deliberate vertical landscape reduces the monotony of front façade and creates a vibrant natural environment for the living spaces.